Scări din lemn

O definiție seacă spune că scările sunt subansambluri constructive, structurale, care asigură accesul într-o clădire sau circulația pe vertical între nivelurile acesteia.

Ei bine, o scară poate fi mai mult decât atât: cu puțină creativitate și cu un executant bun, ea poate deveni chiar elementul central al unei încăperi, toate celelalte detalii de design raportându-se la ea. Și dacă în combinație intră și lemnul, poți obține un spațiu deosebit de primitor, elegant și extrem de personal.

Scară interioară din lemn de teak

Contactează-ne și specialiștii noștri îți pot da soluții foarte interesante de placare cu lemn a treptelor, fie că scara are o rampă dreaptă, balansată sau curbă.

Executăm trepte și contratrepte din esențe lemnoase autohtone sau exotice, de diferite forme, respectând atât proiectul casei, cât și normele de calitate și siguranță specifice.

Orice alt element de design al scării – balustradă, mână curentă – poate fi realizat din lemn, astfel încât să fie în armonie perfectă cu interiorul pe care vrei să-l amenajezi.

Tot cu ajutorul nostru, poți realiza proiecte de design mult mai sofisticate, în care scara capătă și utilizări suplimentare precum spații de depozitare sau biblioteci.

Scară dreaptă, cu trepte din stejar

Scară elicoidală cu trepte din lemn de sucupira