Despre Noi

MAV WOOD CONSULTING

25 de ani de experiență

Cine suntem?

Suntem o echipă specializată în distribuirea și instalarea pardoselilor de lemn, interioare și exterioare, care dorește să ofere clienților săi produse de calitate și durabile, însoțite de garanția unor servicii de instalare la prețuri foarte bune.

Abordăm fiecare proiect în mod profesional, creativ și integru.

Când ai ales MAV WOOD, fii convins că proiectul tău va fi dus la bun sfârșit de oameni pricepuți, care știu cum să ajungă la rezultatul dorit.

În mediul profesional, MAV WOOD este recunoscută prin participarea la expoziții, traininguri și seminarii de profil, prin premiile câștigate, în ultimii zece ani, la diferite concursuri naționale de măiestrie tehnică, la care participă majoritatea specialiștilor și firmelor din domeniul pardoselilor.

Ce facem?

  • consultanță în alegerea și achiziționarea celui mai potrivit material cu care să plachezi suprafețe orizontale (pardoseli) sau verticale (pereți).
  • servicii complete de restaurare, rașchetare și reparare a pardoselilor de lemn.
  • pregătirea suportului, instalarea și finisarea placării.
  • cele mai potrivite soluții de montare a lemnului în medii speciale (cu umezeală crescută, cu sisteme de încălzire speciale etc.).
  • soluții noi de montare a lemnului în combinații cu sticlă, piatră sau metal.

Suntem convinși că pardoseala de lemn achiziționată și instalată de noi nu este un simplu produs. Odată ajunsă în casă sau birou, va face parte parte din viața ta, îți va oferi un spațiu cald și relaxant sau dimpotrivă, dinamic și creativ.

Cui ne adresăm?

Arhitecți, constructori și proprietari de imobile rezidențiale sau comerciale; tuturor celor care și-au propus să restaureze și să repare orice tip de pardoseală de lemn; oricui își dorește să cumpere și să placheze cu lemn pardoseli interioare, exterioare, pereți sau alte suprafețe.

Concursul National al Montatorilor de Pardoseli din România

Stand la Târgul Internațional Construct ROMEXPO