Instalare pardoseli ornamentale

Parchetul ornamental sau artistic este, cu siguranță, testul de măiestrie al oricărui specialist în pardoseli din lemn. Varietatea extraordinară a esențelor lemnoase, a culorilor și a texturilor a permis obținerea unor adevărate opere de artă. Nu degeaba, cele mai grandioase construcții arhitecturale ale lumii au pardoseli artistice care ating perfecțiunea și uimesc vizitatorii, chiar și la câteva sute de ani de la montare.

Muzeul Ermitaj

 

Palatul Peterhof

 

Muzeul Ermitaj

 

Nici construcțiile moderne nu ocolesc acest tip de pardoseală, ele devenind o adevărată emblemă a bunului gust, a luxului și a eleganței. Un astfel de parchet va deveni, cu siguranță, elementul central al unei încăperi, iar restul designului trebuie să se raporteze la el.

Tehnicile moderne au permis ca pardoseala ornamentală să nu se limiteze la combinarea creativă a diferitelor esențe lemnoase, ci să aducă în acest complex artistic și alte materiale precum metalul, marmura, sticla, piatra semiprețioasă sau cristalele.

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată de prețuri, în concordanță cu proiectul tău de instalare a pardoselii ornamentale.