Placări de pereți, praguri, glafuri și alte accesorii din lemn

O tendință din ce în ce mai răspândită în amenajarea spațiilor interioare și exterioare este placarea pereților cu lemn. Nu ne referim numai la clasicele spații rustice, care sunt realizate în totalitate din lemn prelucrat astfel încât să se păstreze impresia de ”brut”, de ”cât mai aproape de natură”.

Un perete de living ori de birou, un zid exterior de terasă sau care marchează zona de piscină – îmbrăcate în lemn – nu fac decât să accentueze eleganța spațiului, să dea o notă sofisticată și foarte personală în același timp. Dincolo de impactul estetic deosebit, placarea cu lemn asigură o izolare termică și fonică ridicate, ceea ce face ca din ce în ce mai mulți arhitecți și specialiști în design interior să opteze pentru această soluție de amenajare.

Echipa noastră de specialiști plachează orice spațiu vertical, fie el drept sau curb, folosind panouri din esențe lemnoase autohtone și exotice, de dimensiuni diferite, care să se potrivească perfect proiectului tău.

Pereți placați cu panouri din lemn de cireș

Casa scării, placată cu mozaic din stejar

Placare cu panouri de stejar băițuit alb – negru

 

Perete_placat

Perete rustic – placare cu lemn de stejar

Dar amenajarea unui spațiu presupune o mulțime de alte elemente care pot fi realizate din lemn, pentru a accentua senzația de mediu prietenos și elegant – vorbim despre glafuri, praguri, arcade, marcarea unor diferențe de nivel etc. Poate că nu totdeauna le dai atenția cuvenită – par minore în comparație cu celelalte elemente de design sau ești în etapa finală de amenajare și nu-ți dorești decât să o închei cât mai rapid și să te muți în casa cea nouă! Dar nu uita că … detaliile fac diferența!

Toate aceste obiecte aparent neînsemnate, dar și multe altele, pot fi realizate de echipa noastră!

Contactează-ne, pentru ca proiectul tău de amenajare să se ridice la așteptările cu care ai pornit la drum!