Reparații și recondiționări pardoseli din lemn

Ca orice obiect din lemn, și pardoseala – fie ea masivă sau stratificată – este expusă, mai devreme sau mai târziu, unui proces de deteriorare.

Cauzele pot fi:

  • naturale (vechime, expunere prelungită la soare, la ploaie etc.);
  • accidentale (o inundație, o cantitate mai mare de lichid vărsat pe parchet, mobilierul nu are protecție de pâslă anti-zgârieturi etc.);
  • datorate unei uzuri accelerate (avem animale de companie, există persoane care circulă încălțate cu pantofi cu toc- cui etc.).

Indiferent de motive, la un moment dat, repararea și recondiționarea parchetului devin necesare. Dacă deteriorarea este una superficială – stratul de lac de la suprafață a crăpat sau este ușor zgâriat – pardoseala de lemn se repară prin șlefuirea ușoară a întregii suprafețe, urmată de reîmprospătarea stratului de lac.

În cazul în care uzura este mult mai gravă, recondiționarea pardoselii presupune mai multe operații – verificarea și consolidarea suprafeței, rașchetare, chituire, șlefuire, finisare, grunduire, lăcuire etc.

Ia legătura cu echipa noastră de specialiști – fie telefonic, fie prin e-mail – pentru a găsi cele mai bune soluții de recondiționare a pardoselii din lemn.

Parchet masiv de stejar, reparat și recondiționat

Există, însă, și situații în care recondiționarea parchetului nu se face din motive de deteriorare. Pur și simplu, poate dorești să schimbi culoarea pardoselii, poate reamenajezi spațiul și vrei ca noul design să fie altceva!

Avem soluții pentru ca aceeași pardoseală din lemn să dobândească aspect rustic ori antichizat; sau poate vrei ca parchetul deja existent să capete nuanțe moderne, albe sau gri, în ton cu noile tendințe în designul de top!

Contactează-ne să discutăm despre noul tău proiect de amenajare și vechea pardoseală din lemn va îmbrăca o haină nouă!

 

Iată doar câteva posibilități de remodelare a parchetului:

VINTAGE WHITE – Parchet masiv, alb în fibră

VINTAGE GREY – parchet masiv, gri în fibră

INTENSE GREY – parchet stratificat gri intens

Pentru mai multe variante de remodelare a parchetului masiv sau stratificat, vezi Colecția ROCK WOOD.