Instalarea pardoselilor din lemn interioare si exterioare

Living_scara_2
Instalarea pardoselilor interioare

O schimbare a interiorului casei sau a biroului poate începe cu o pardoseală nouă, care să aducă un aer diferit în spațiul respectiv. Lemnul este un material prietenos și elegant, care poate să transforme radical imaginea unei încăperi.

În momentul de față, varietatea de pardoseli pe care o ai la dispoziție este atât de mare, încât orice proiect de design, oricât de îndrăzneț pare, poate fi realizat. Ai de ales între parchetul de lemn sau alte tipuri de pardoseli; între lemnul cu aspect rustic sau foarte sofisticat; între lamele cu lungimi și grosimi foarte diferite. Gama de culori variază de la cele apropiate de forma naturală a lemnului, până la cele mai spectaculoase. Poți combina lemnul cu alte materiale – metal, marmură, granit, sticlă, piatră semiprețioasă etc.

Ai un proiect de amenajare deja bine conturat? Ai doar o vagă idee despre cum ai vrea să arate spațiul tău dar vrei să alegi între mai multe soluții?

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată de servicii și pentru a afla o mulțime de detalii despre instalarea pardoselilor interioare.

Incalzire_prin_pardoseala
Instalarea parchetului în spații cu încălzire prin pardoseală

În momentul în care decizi să montezi un parchet din lemn peste un sistem de încălzire prin pardoseală, ține seama cel puţin de următoarele elemente:

Transferul termic este diferit în funcţie de grosimea parchetului şi de esenţa lemnului;

Dimensiunile şi forma lamelei de parchet se modifică odată cu variaţia bruscă a umidităţii dintr-o încăpere. Umiditatea, la rândul ei, este strâns legată de temperatură. Aşadar, la variaţii de temperatură, nivelul de umiditate se schimbă şi influenţează parchetul instalat.

În cazul unei construcţii noi, în şapă există o cantitate minimă de apă. În acest caz, deschiderea  instalaţiei de încălzire prin pardoseală va amplifica umiditatea din şapă iar parchetul nou instalat se va deteriora. Fenomenul este mult amplificat faţă de situaţia în care parchetul este montat pe o şapă fără încălzire prin pardoseală.

Pornirea bruscă a centralei de încălzire prin pardoseală şi fixarea ei la o temperatură ridicată vor duce întotdeauna la deteriorarea parţială sau totală a parchetului instalat.

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată de servicii și pentru a afla o mulțime de detalii despre instalarea parchetului pe un suport cu încălzire prin pardoseală.

EXT15
Instalarea pardoselilor exterioare

Există o varietate mare de pardoseli din lemn, ce pot fi montate în spații deschise, sub cerul liber. Fie că vrei să plachezi o terasă, spațiul din jurul piscinei sau pontonul, va trebui să folosești un material lemnos rezistent la intemperii, la mucegaiuri ori insecte, durabil și stabil dimensional.

Echipa MAV este specializată în instalarea acestui tip de pardoseală, având o experiență de peste 10 ani în montajul și tratarea corespunzătoare a lemnului de exterior, pentru ca tu să te bucuri de un spațiu confortabil și cu o notă clară de personalitate.

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată de servicii și pentru a afla o mulțime de detalii despre instalarea pardoselilor exterioare.